Auto Van der Burght

Wij begeleiden en adviseren bij de aankoop en verkoop van jouw auto

Auto Van der Burght is opgericht door Stefan van der Burght. Als klein jongetje was Stefan al gefascineerd door auto’s en las hij elke week trouw de Autoweek. Vooral de occasion rubriek trok zijn aandacht.

Over ons

Na het behalen van zijn rijbewijs was Stefan als hobby bezig met het importeren van speciale gebruikte auto’s om deze een tijdje zelf te berijden en weer te verkopen. Hiermee heeft hij een hoop kennis en ervaring opgedaan en werd het tijd om dit te professionaliseren. Want wie droomt er nu niet van om van zijn hobby zijn werk te maken?

Stefan krijgt enorme energie van het matchen van vraag en aanbod. Klanten tevreden stellen met een nieuwe bolide. Het vinden van auto’s die kloppen en waarvoor je je hand in het vuur kunt steken.

Stefan van der Burght

“Mijn passie voor hoogwaardige occasions gaat samen met een persoonlijke benadering. Met als missie: jou blij maken met de beste auto!”

Vragen?

Heeft u vragen over een specifieke auto of wilt u meer informatie over ons huidige aanbod? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen!

Afspraak maken
Wat zeggen anderen...

“Stefan denkt goed mee, wij wilde graag een ruime SUV met 7 zitplaatsen. Stefan heeft niet alleen gezocht naar de juiste auto, maar ook de auto voor ons aangekocht. Duidelijk, snel en betrokken.”
– Martin